Pagina's

zaterdag 26 november 2011

Uitslag winactie; French Lily armbandje.

Tot en met gister konden jullie mee doen aan de winactie van French Lily. Het ging om het armbandje op het bovenstaande plaatje. Er deden een antal mensen mee en vandaag ga ik jullie bekendmaken wie dit prachtige armbandje gewonnen heeft.

woensdag 23 november 2011

Tag: what makes me happy?

Ik zag deze tag voorbij komen bij Joyce, ik vond hem erg leuk dus besloot hem over te nemen. In deze tag beantwoord ik een paar vragen over dingen die mij gelukkig maken! 

dinsdag 22 november 2011

Essence topper - time for reflection!


Na de twee Essence toppers in huis te hebben (hello holo en Circus confetti) kreeg ik voor mijn verjaardag nog een Special effect topper, time for reflection. Het is een topcoat met een effect. Hij maakt de nagellak zachter en lichter van kleur en geeft de nagellak een mooie shimmer. 

vrijdag 18 november 2011

Before I die..

Veel mensen hebben het.. Een lijstje met dingen die ze nog willen doen voordat ze dood gaan. Er is een tumblr met allemaal plaatjes; before I die. Ik wil jullie graag laten zien welke dingen ik nog graag wil doen voordat ik dood ga. 

donderdag 17 november 2011

E.L.F beauty encyclopedia


Als jullie What a beauty volgen weten jullie vast wel dat er een paar weken geleden een winactie was waar je the beauty enclyclopedia van E.L.F kon winnen. Ik was een van de gelukkige winnaars en was dan ook heel blij toen het pakketje bezorgd werd! In dit artikel ga ik hem voor jullie reviewen, benieuwd?

dinsdag 15 november 2011

Winactie French Lily.

Een paar dagen geleden konden jullie al lezen over het prachtige armbandje wat ik had ontvangen van French Lily. Ik vertelde toen ook al dat er een leuke winactie zou komen, so here it is! Jullie kunnen de prachtige armband van het bovenstaande plaatje winnen. Doe jij ook mee? 

maandag 14 november 2011

Beauty, Body, Brains.

Ik heb drie 'zelfhulpboeken', die term klinkt een beetje overdreven maar het is lastig om er een ander woord voor te vinden. In ieder geval, ik ga over die drie boeken alle drie een apart artikel maken. Als eerst ga ik het hebben over BBB (beauty, body & brains). BBB is een boek met allemaal informatieve stukjes over veel verschillende onderwerpen. Zo leer je goede work-outs, waar je op moet letten als je een bh koopt, hoe je zelf lekkere maskertjes maakt en nog veel meer!

zondag 13 november 2011

Catrice: It's rambo No. 5.

Een nagellak die ik al een tijdje in mijn bezit heb is it's Rambo No. 5. Een mooie legergroene kleur die ik erg leuk vind voor in de winter.
Hij lakt - zoals ik meestal gewent ben van Catrice - goed dekent, ik heb maar een laagje nodig. Op de foto heb ik twee laagjes aangebracht omdat ik dat persoonlijk wat mooier vind. Aan het kwastje blijft precies genoeg lak zitten waardoor je niet nog een keer met het kwastje terug hoeft in het potje.

Om eerlijk te zijn had ik niet gedacht dat legergroen op de nagels er mooi uit zou gaan zien, maar niet bleek minder waar.. Hij staat namelijk heel leuk! Het kan wel zijn dat sommige mensen het zien als een kotskleurtje.

It's Rambo No. 5 van Catrice is te koop bij de Kruidvat. Deze nagellak kost - zoals alle Catrice nagellakken - €2,49.

Liefs, Roos.

Wat vind jij van dit kleurtje?

zaterdag 12 november 2011

French Lily.

Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met een mooie webshop genaamd French Lily. De eigenaresse Liesbeth maakt met veel plezier prachtige siraden die geïnspireerd zijn op niets minder dan Frankrijk. Denk aan oudroze, natuursteen, parelmoer en vintage materialen. Ze verkoopt armbanden en kettingen, maar ook voor mooie en unieke oorbellen kun je hier goed terecht. Ik heb een armbandje ontvangen van Liesbeth en ga jullie in dit artikel wat foto's en informatie geven over de webshop.

vrijdag 11 november 2011

From dusk to dawn.


Bruin, paars, grijs, welke kleur deze nagellak nou echt precies is is moeilijk te zeggen over deze Paradoxal dupe. Na allerlei swatches van deze nagellak te hebben gezien moest ik hem toch echt hebben. From dusk to dawn is veranderd van een bruin, licht paars achtig kleurtje naar een mooie donkerpaarse kleur. Benieuwd naar mijn mening over deze nagellak?

woensdag 9 november 2011

Pupa nailart silver - grey violet.

Sinds ik cracking nagellak ken ben ik er echt helemaal gek op. Ik had er al een van Essence en nu ook een van Pupa. In de nailart kit zitten twee kleurtjes, een basecoat en een cracking topcoat. Ze zijn er in verschillende kleurtjes, ik heb de kleur silver - grey violet. 

zondag 6 november 2011

Shoplog, 5 november 2011.

Na een drukke week gehad te hebben vol toetsten vond ik dat ik mezelf wel eens mocht verwennen door lekker te gaan shoppen. Met een lijstje in mijn hoofd van dingen die ik wou en moest hebben ging ik naar de stad. Bijna alles wat ik wou heb ik gekocht, kijk je mee? 

vrijdag 4 november 2011

Quotes van the Notebook.

Hoe vaak ik het wel niet had gehoord: 'Wat heb jij The Notebook nog nooit gezien?!'. Ongeveer een jaar geleden heb ik hem gekeken en echt iedereen had gelijk, wat een prachtige film! En nu zeg ik het zelf: Als je the Notebook nog nooit hebt gezien zorg dan dat je hem gaat kijken. Echt waar, het verhaal is vrij simpel maar de film is zo mooi. Ik moet vrijwel nooit huilen bij films maar hier heb ik toch wel even een paar traantjes weggepikt. Anyway, ik ga jullie een paar van de mooiste quotes delen van deze prachtige film.